21 Aprilie 2017Sursa: IPJ IAŞI

CERCETAŢI PENTRU FURT CALIFICAT DIN LOCUINȚĂ, REȚINUȚI

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza comunei Ciurea la locuinţa unui tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat din locuință.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 7 spre 8 aprilie a.c., acesta împreună cu un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă situată pe raza comunei Miroslava, de unde ar fi sustras o maşină electrică de şlefuit pereţii, o maşină electrică de debitat gresie și un proiector cu halogen.

De asemenea, prin forţarea lacătului de la garajul situat la demisolul aceluiaşi imobil, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras două cauciucuri, o bicicletă, o bormaşină şi o motocositoare, prejudiciul total fiind de 11.000 de lei.

În urma percheziției, au fost ridicate 90% dintre bunurile susceptibile a fi sustrase.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca la data de 21.04.2017, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.