20 Martie 2017Sursa: IPJ IAŞI

PESTE 200 DE PERSOANE ALĂTURI DE POLIŢIŞTI

Premergător   ZILEI  POLIŢIEI ROMÂNE, care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., astăzi , 20 martie a.c., poliţiştii păşcăneni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat o activitate de prezentare a tehnicii din dotarea poliţiei ieşene, iar tinerii au primit informaţii utile cu privire la activitatea desfăşurată de instituţia noastră, pentru menţinerea siguranţei cetăţeanului.

Astfel a fost prezentat armamentul şi echipamentul  folosit de luptătorii SAS în misiuni, autospecialele rutiere echipate cu aparatură radar şi laboratorul criminalistic.

Poliţiştii de proximitate au oferit participanţilor sfaturi antivictimale, antiinfracţionale şi informaţii privind legislaţia penală şi contravenţională.

Totodată, persoanelor interesate le-au fost înmânate pliante cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

La activitatea care s-a desfăşurat în proximitatea sediului Poliţiei Municipiului Paşcani au participat 200 de persoane, în special elevi, care s-au declarant încântaţi de profesia de poliţist.