19 Aprilie 2017Sursa: IPJ IAŞI

TÂNĂR CERCETAT PENTRU CONDUCEREA UNUI AUTO CU PERMISUL SUSPENDAT ŞI REFUZ DE RECOLTARE PROBE BIOLOGICE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 08:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi  au depistat  în localitatea Lunca Cetăţuii, pe DJ 248, un tânăr, de 27 ani, din jud. Vaslui, care circula cu un auto, având dreptul de a conduce suspendat şi emanând halenă alcoolică.

Astfel, deşi emana halenă alcoolică, tânărul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 aprilie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 19 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui auto fără permis de conducere şi refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.