17 Martie 2017Sursa: IPJ IAŞI

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE - 195 ANI DE ISTORIE ŞI TRADIŢIE

Cu ocazia aniversării la data de 25 martie a.c. a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, poliţiştii ieşeni vor fi alături de cetăţeni pentru a sărbători acest eveniment important.

Astfel, la data de 25 martie a.c. (în intervalul orar 14.00-18.00) şi 26 martie (în intervalul orar 15.00-20.00), Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi desfăşoară campania „Ziua Poliţiei Române” la Palas Mall Iaşi. Acolo va fi prezentat un detaşament de tehnică al Poliţiei Ieşene, format din autospeciale de intervenţie,  laboratorul criminalistic şi autospeciale  rutiere. Câinii poliţişti vor prezenta exerciţii demonstrative de autoapărare şi de găsire a unor droguri, sub coordonarea instructorilor.

De asemenea, în perioada 20-22 martie a.c. tehnica din dotarea Poliţiei Ieşene va fi expusă la Paşcani, Hîrlău şi Tg. Frumos.

La data de 23 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi va avea loc evenimentul “Ziua porţilor deschise”.

Elementele de noutate pentru acest an, sunt reprezentate de concursul de cros organizat pentru poliţiştii ieşeni, care va avea loc la data de 21 martie a.c. şi  turneul de minifotbal cu participarea echipelor I.P.J. Iaşi, I.J.J Iaşi, I.T.P.F. Iaşi şi I.S.U.J. Iaşi (la data de 22 martie a.c.).

De asemenea, la data de 25 martie a.c., între orele 10.00 – 12.00, pasionaţii de ciclism sunt invitaţi la Marşul Ciclist organizat de poliţiştii rutieri, care se va desfăşura în zona centrală a municipiului Iaşi.

 

Vă invităm, să participaţi alături de noi, la aceste activităţi.