26 Martie 2015Sursa: Local

Festivitatea de avansare I.P.J. IAŞI

La data de 25 martie 2015, de Ziua Poliţiei Române, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi a avut  loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen şi la termen  a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2014 au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată.

Cu această ocazie, Şeful IPJ Iaşi, chestor de poliţie Scripniciuc Ioan a dat citire ordinelor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie. Au fost avansaţi înainte de termen 12 poliţişti(6 agenţi şi 6 ofiţeri de poliţie) şi   la termen 114 poliţişti (102   agenţi de poliţie şi 12 ofiţeri de poliţie).

Au fost înmânate plachete, diplome şi scrisori de mulţumire poliţiştilor cu rezultate meritorii.   A avut loc premierea câştigătorilor concursurilor sportive (fotbal, tenis de masă, şah şi de tragere cu arma)  organizate la nivelul de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Judeţean Iaşi.

De asemenea, în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române va avea loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a 67 ofiţeri de poliţie, care au împlinit stagiul minim în gradul profesional şi a unui număr de 122 agenţi de poliţie.

Galerie foto