Pentru a trimite un e-mail puteți apăsați direct pe link sau folosiți adresele de e-mail. Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească în dimensiune 2 Mb.

 

Serviciul de Investigații Criminale

e-mail: investigatiicriminale@is.politiromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 


 

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

e-mail: economic@is.politiromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 


 

Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

e-mail: oug41.2016.arme@is.politiromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

 


 

Serviciul Ordine Publică

e-mail: ordinepublica@is.politiaromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 


 

Serviciul Rutier

e-mail: oug41.2016.sr@is.politiaromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 


 

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative

e-mail: cazier@is.politiaromana.ro

Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate.