Așa cum v-am obișnuit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi sărbătoreşte prin evenimente Ziua Naţională a României - 1 Decembrie.

Astfel, la data de 29 noiembrie a.c., la sediul I.P.J. Iaşi a avut loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen a poliţiştilor ieșeni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.

Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dat citire ordinelor de avansare a celor 7 ofiţeri şi 8 agenţi de poliţie. Poliţiştii fac parte din structurile de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică, rutieră, resurse umane, juridic, etc..

Tot în contextul zilei de 1 Decembrie, preşedintele Asociaţiei Sportive  “Dinamo” a oferit diplome şi premii câştigătorilor  competiţiilor sportive organizate la nivelul I.P.J. Iaşi (tenis de masă, şah, tir sportiv etc.).

Mesajul Șefului I.P.J. Iași, comisar şef de poliţie Gîtlan Costel pentru poliţişti este: „ Stimaţi colegi, cu prilejul  zilei de 1 Decembrie, când se împlinesc 99 de ani de la Marea Unire, la I.P.J. Iaşi a avut loc avansarea înainte de termen a poliţiştilor merituoşi, propuşi de şefii nemijlociţi, în semn de apreciere pentru activitatea desfăşurată.

Astfel, vă felicit pentru avansarea în gradul profesional următor și vă apreciez pentru profesionalismul şi fermitatea de care aţi dat dovadă în îndeplinirea misiunilor.

Vă doresc tuturor sănătate şi mult succes în activitatea zilnică, iar competenţa şi perseverenţa să se alăture demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.

De asemenea, urăm pensie îndelungată poliţiştilor care s-au pensionat anul acesta.”